Održano finale Čokolino višebojca u Našicama

Prvo mjesto među dječacima pripalo je Ivanu Vujeviću iz OŠ Ivan Zajc iz Rijeke koji je u finalnom ogledu pobijedio Josipa Brekalu iz Zagreba. Lucija Vuković iz OŠ Petra Krešimira IV iz Šibenika osvojila je prvo mjesto među djevojčicama te baš kao i Ivan osvojila putovanje po vlastitoj želji na jedan od reprezentativnih sportskih događaja u Europi.

 Održano finale Čokolino višebojca u Našicama

Četvrto po redu finalno natjecanje Čokolino višebojaca održano je ovog vikenda, uz nazočnost malih natjecatelja iz cijele Hrvatske, u OŠ Kralja Tomislava u Našicama. U odmjeravanju snaga u sportskim vještinama ovogodišnjeg Čokolino višebojca našlo se dvadesetak finalista, dječaka i djevojčica, iz svih hrvatskih županija. Oni su opet kao i prijašnjih godina u neizvjesnim i vrlo zanimljivim sportskim pripetavanjima u kojima nije nedostajalo ni suza pokazali sva svoja umijeća.

Održano finale Čokolino višebojca u NašicamaPrvo mjesto među dječacima pripalo je Ivanu Vujeviću iz OŠ Ivan Zajc iz Rijeke koji je u finalnom ogledu pobijedio Josipa Brekalu iz Zagreba. Lucija Vuković iz OŠ Petra Krešimira IV iz Šibenika osvojila je prvo mjesto među djevojčicama te baš kao i Ivan osvojila putovanje po vlastitoj želji na jedan od reprezentativnih sportskih događaja u Europi.

Natjecateljima ovogodišnjeg finala pridružili su se Miranda Tatari iz rukometnog kluba Podravka, ujedno i hrvatska reprezentativka te Robert Prosinečki i Slaven Bilić iz hrvatske nogometne reprezentacije koji su svojim asistencijama zdušno pomagali ovogodišnjim finalistima u njihovim nastupima. Uz nazočnost Zvone Bobana kao jednog od pokretača Čokolino višebojca, cijelo događanje u Našicama budno su pratili i direktor Sportskih novosti Janko Goleš te član Uprave Podravke Krunoslav Bešvir koji nimalo nisu krili zadovoljstvo realizacijom ovogodišnjeg izdanja Čokolino višebojca.

Održano finale Čokolino višebojca u NašicamaSveopćem veselju pridonio je i nastup Tihomira Bendelje, pobjednika showa Supertalent Hrvatska. Tradicionalno se uz sportska natjecanja provodi i natjecanje u pisanju literarnih radova na temu „svijet po tvom" u kojemu je vrijednu nagradu za cijeli svoj razred, a to je dvodnevni izlet u Koprivnicu na Renesansni festival, osvojila Leona Kao iz OŠ Ljudevita Gaja iz Nove Gradiške. Da bi ovogodišnje slavlje finala Čokolino višebojca bilo potpuno, pobrinula se svojim nastupom Lana Jurčević.