Novi proizvodi iz Podravke - žele desert Jelly Jelly
Desert je napravljen u dvije kombinacije okusa - limun malina i naranča jabuka. Proizvod je nisko kaloričan, jednostavan je za pripremu, može biti poslužen kao samostalni desert, a pogodan je i za različite kombinacije s kremama ili za preljeve za torte.
Ovih dana Dolcela je na tržište lansirala novi proizvod Jelly Jelly. To je žele desert biljnog porijekla koji je novi na na hrvatskom tržištu. Desert je napravljen u dvije kombinacije okusa - limun malina i naranča jabuka. Proizvod je nisko kaloričan, jednostavan je za pripremu, može biti poslužen kao samostalni desert, a pogodan je i za različite kombinacije s kremama ili za preljeve za torte. Atraktivnog je i efektnog izgleda pa u Dolcela timu računaju da će poput Amerikanaca i Poljaka koji naprosto obožavaju ovakve biljne deserte slasticu prihvatiti i domaći kupci. Izlazak na tržište Jelly Jelly prati i atraktivan letak.