Nova Coolinarika osvojila nagradu MIXX za najbolju web stranicu

Coolinarika je u suradnji s digitalnom agencijom Human, osvojila prestižnu nagradu MIXX u kategoriji "Best Website"

Uz lansiranje nove stranice početkom godine, najvažniji događaj za Coolinariku upravo je dobivena MIXX nagrada za najbolju web stranicu u kategoriji Best Website.

MIXX je natjecanje koje, po međunarodnoj licenci IAB-a (Interactive Advertising Bureau) na festivalu Dani komunikacija nagrađuje najbolje digitalne projekte u zemlji.

Na dodjeli nagrada, koja se odvila 14. lipnja 2021. u sklopu festivala, uručene su nagrade najboljim digitalnim projektima u području tržišnih komunikacija.

„Izuzetno smo ponosni što je stručni žiri prilikom ocjenjivanja prepoznao Podravkinu Coolinariku kao najbolju web stranicu koja je uistinu intuitivni  osobni asistent u kulinarskim avanturama naših korisnika  diljem regije“, rekla je Tanja Gligorović, direktorica službe Digitalne komunikacije nakon uručene nagrade, dodavši kako ovim priznanjem Coolinarika nastavlja svoj put uspona kao predvodnica digitalnih trendova u svijetu kulinarstva.

Nakon više od deset godina od posljednjeg redizajna, Coolinarika  je doživjela konceptualnu promjenu koja odgovara izazovu digitalnog doba i potrebama korisnika, te nastavila pružati odgovore na pitanja što i kako danas skuhati.

U suradnji s agencijom Human, uz više od godine dana rada na projektu, postala je Progresivna web aplikacija (PWA) - web stranica prilagođena za mobilne uređaje kao prirodan odgovor na potrebe korisnika pametnih telefona.

Jednostavna, brza i pametna aplikacija koja zadovoljava sve kulinarske potrebe posjetitelja uz personalizirani pristup, zasluženo je postala vlasnicom cijenjene MIXX statue.

Na istom događanju među najkvalitetnije digitalne radove u finale se plasiralo  čak pet Podravkinih projekata. Uz novu Coolinariku, to su  Coolinarika Social – COVID edition, u kategoriji Best Social, Coolinarika Taste Machine u kategoriji Best Tech & Innovation te digitalne kampanje Podravka grah i Pošiljka sa srcem.