Najfiniji poklon ovih blagdana

Blagdane ne možemo zamisliti bez mirisa u kuhinji, mirisa blagdanskih kolačića koji se peku u pećnici i mirisi cimeta, vanilije ili čokolade ispune cijeli dom. Uz Dolcelu blagdani mogu biti još i slađi.

Dolcela adventski kalendar

Odabir slastica koje će krasiti blagdanski stol doslovno je slatka muka, zar ne? No uz onaj slatki dodir fantazije i te muke će biti puno manje... ili slađe! Dolcela daruje inspiraciju za blagdanske recepte i proizvode za brzu i jednostavnu pripremu najukusnijih blagdanskih slastica.

Inspiraciju možete pronaći na našem digitalnom adventskom kalendaru.

Osvoji slatke nagrade

Pravo vrijeme za početak priprema blagdanskih slastica je - već danas! Otvori naš adventski kalendar, osiguraj se neizostavnim Dolcela proizvodima kao što su:

i priprema može početi. Super je to da se možeš pohvaliti svojim zanimljivim blagdanskim receptima i osvojiti slatku Dolcela nagradu.

Pripremi, fotkaj i objavi svoj recept na www.coolinarika.com do 20.12.2017., ne zaboravi staviti tag dolcela-slatki-blagdani, i zasladi nam svima dan.

24 najkreativnijih blagdanskih recepata biti će nagrađeno Dolcela slatkim nagradama, a od toga autore 3 top blagdanska recepta obradovati ćemo Dolcela tortom, kolačima i paketom proizvoda koji stižu na njihov kućni prag. Pa nije li to najfiniji blagdanski poklon?

Slatki blagdani svima!