Nagradni natječaj: Probudi vatrenog u sebi, napravi originalan Instagram Story i osvoji nagradu

Europsko nogometno prvenstvo traje od 11. lipnja do 11. srpnja, a dok naši Vatreni idu u lov na novu medalju vi imate priliku za njih navijati i osvojiti vrijednu nagradu

Svi će se složiti kako je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu no, u idućih je mjesec dana, podjednako važno imati pravo društvo za gledanje, navijanje i osvajanje nagrade. Za sve kojima je omiljeni teren kuhinja, a taktika grillanja i mariniranja, bilo klasičnog ili pikantnog, već odavno razrađena, pripremili smo Nagradni natječaj u kojem mogu osvojiti 50" The Frame Smart 4K TV 2020 i super udobnu vreću za sjedenje.

Probudi Vatrenog u sebi, snimi Instagram Story i osvoji TV

Za vrijeme trajanja Europskog nogometnog prvenstva, od 11. lipnja do 11. srpnja uživat ćemo u sjajnom nogometu, druženju i ukusnim grill specijalitetima: sočnim ćevapčićima, praktičnom hot dogu, lungiću u panceti ili možda grill piletini. A kako bi uživanje u svim budućim utakmicama bilo još bolje, važno je imati dobar TV. Na stranici https://meatandmore.podravka.hr/  traje Nagradni natječaj 'Probudi vatrenog u sebi' u kojem je glavna nagrada je 50" The Frame Smart 4K TV 2020 i vreća za sjedenje.

Kako biste imali šansu za osvojiti nagradu, potrebno je napraviti nekoliko lakih koraka:

  1. Na spomenutoj stranici skinuti službeni AR Instagram filter “Vatreni u meni”
  2. Sami ili s ekipom s kojom uživate u nogometu i roštiljanju snimiti public Instagram Story fotografiju ili video s tim filterom
  3. U objavi spomenuti @podravka_hrvatska i hashtag #probudivatrenogusebi

Svatko može sudjelovati s više prijava, a nagradu osvaja najkreativnija fotografija ili video sa službenim AR Instagram filterom “Vatreni u meni”. Navijajte, uživajte u nogometu i ukusnim zalogajima koji prate svaku utakmicu, snimite najkreativniji story i osvojite nagradu.

Rezultati Nagradnog natječaja 'Probudi vatrenog u sebi' bit će objavljeni na https://meatandmore.podravka.hr/ najkasnije 21.07.2021. godine.

Sretno svima i sretno našim Vatrenima!