Lucija i Roko - pobjednici šestog finala Lino višebojca

Lucija Mudrinić, učenica petog razreda iz OŠ Ravne njive iz Splita i Roko Tarle, osmaš iz OŠ Petra Kanavelića iz Korčule pobjednici su šestog finala Lino višebojca.

Lucija i Roko - pobjednici šestog finala Lino višebojcaLucija Mudrinić, učenica petog razreda iz OŠ Ravne njive iz Splita i Roko Tarle, osmaš iz OŠ Petra Kanavelića iz Korčule pobjednici su šestog finala Lino višebojca.

"Nisam računao na pobjedu, došao sam se malo zabaviti, upoznati nove prijatelje. Koprivnica i njeni stanovnici su me oduševili i želio bih ponovno doći ovamo. A moj sportski san je posjeta utakmici Manchester Uniteda", rekao je simpatični Roko koji je na svakom koraku plijenio pažnju svojom visinom, ali i vedrinom.

Tri godine mlađa Lucija jedva je pronalazila riječi kako bi izrazila svoju sreću. Tiho je izgovorila: "Jako sam iznenađena i još se ne mogu snaći u ulozi pobjednice ovog prekrasnog natjecanja, ali kako obožavam nogomet priželjkujem posjetiti Milano i pogledati utakmicu Intera."

Lucija i Roko - pobjednici šestog finala Lino višebojcaNa finalu kojemu je vrhunski domaćin bila OŠ Đuro Ester, a koje je ugostilo i navijače iz Garešnice, Pakraca, Gole, Kotoribe, Ladimirevaca, Sračinca, Vrbovca i Nove Gradiške, mlade rukometašice Podravke i košarkaše Koprivnice te mališane iz koprivničke Male sportske škole i DV Tratinčica, uručena su i priznanja za najbolja ostvarenja u šestoj sezoni Lino višebojca.

Koprivničko finale potvrdilo je da Podravka, Sportske novosti i HT na pravi način ulažu u projekt koji potiče sportski način života i dječju kreativnost i stvaralaštvo, a predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić to naglašava ovim riječima: "Svojim kvalitetnim proizvodima pod brandom Lino Podravka omogućuje zdravo odrastanje djece, a kroz projekt Lino višebojac podržava njihove aktivnosti, potiče ih da se bave sportom i razvijaju svoje talente i potencijale."

I dok Lucija, Roko, Gloria Sofia i tisuće drugih dječaka i djevojčica sanjaju svoje snove, mi kažemo doviđenja u sedmoj sezoni.