Kviki gric: Legenda koja se gricka

Kviki prati sva događanja i nudi hrskavi spas u pravi čas. Zato je Kviki za Europsko prvenstvo u nogometu, osim nezaobilaznog grickanja i hrskanja, svojim vjernim potrošačima pripremio bogate nagradne igre

Magičnom grickanju rijetko se tko može oduprijeti. A zašto i bi kad je ta zarazna zanimacija toliko zabavna i upotpunjuje svaku situaciju, bilo da se radi o druženju s prijateljima, gledanju utakmice ili, jednostavno, o kratkom predahu između obaveza. Zato je tu Kviki. Grickanje na najjače, e to je njegov glavni zadatak. Nema te situacije u koju se Kviki gric(kalice) ne mogu uklopiti, podići atmosferu i razinu hrskanja.

Kviki gric dugi niz godina obilježava život ljudi i čini ga boljim, zbog čega je i postao nezaboravna legenda. Legendarno hrskanje Kviki gric omogućava sa svoja tri okusa: slani, pikant i panceta. Neodoljiva kombinacija kima i ružmarina stvara poseban, prepoznatljiv okus koji magično djeluje na svakog i tjera ga na još više grickanja. 

Kviki je uvijek u trendu i u modi te prati sva događanja, zato će vam povodom Europskog prvenstva u nogometu Kviki, osim nezaobilaznog grickanja i hrskanja, omogućiti i sudjelovanje u nagradnim igrama na partnerskim prodajnim mjestima.

Sve vjerne potrošače čekaju vrijedne nagrade za kupnju Kviki grickalica u Konzumu i/ili Plodinama u minimalnoj vrijednosti 30 kuna. Uz jednostavnu prijavu računa, putem SMS poruke ili prijavom na web stranici, moguće je osvojiti sjajne nagrade. Nagradne igre traju do 30. lipnja, zato se opskrbi zalihom na vrijeme, grickaj Kviki i podrži naše nogometaše do samog kraja prvenstva.