Izvučeni dobitnici u nagradnoj igri "Nema ljeta bez Podravka pašteta"

U nagradnoj igri Nema ljeta bez Podravka pašteta izvučena su imena dobitnika.

U nagradnoj igri "Nema ljeta bez Podravka pašteta" izvučena su imena dobitnika tri skutera Aprilia, tri plazme TV Grundig, pet playstationa te poklon paketi proizvoda Podravkine mesne industrije Danica.

Izvlačenje je održano u Kulinarskom centru Štagelj, a u izvlačenju pošiljaka sudjelovale su Podravkine rukometašice Barbara Stančin, Ivana Jelčić i Svitlana Pasičnik.

Nagradna igra, u organizaciji Podravkine mesne industrije Danica, trajala je od 15. lipnja do 31. kolovoza, a mogli su sudjelovati potrošači s tržišta Republike Hrvatske, osim zaposlenika Podravke i članova njihove uže obitelji. Bilo je potrebno na adresu organizatora zajedno s osobnim podacima poslati bilo koja četiri poklopca s Podravka i Leo pašteta. Uz to, potrošači su mogli osvojiti trenutačne nagrade, ukoliko su na dnu bilo kojeg pakiranja Podravka i Leo pašteta pronašli simbol s nagradom.

Dobitnici skutera Aprilia su Jolanda Vargok iz Labina, Matija Krmpotić iz Senja i Nevenka Vukovinski - Španiček iz Kapele. Rukometašice su donijele sreću i Ivani Butigan iz Vukovara, Dubravki Riganek iz Zagreba te Biljani Dumbović iz Siska, koje su dobitnice plazme TV Grundig. Playstation su osvojile Zdravka Šprem iz Varaždina, Dubravka Mihalić iz Ozlja, Tessa Bengez iz Čakovca, Vesna Vujeva iz Slavonskog Broda i Silvija Jembrović iz Valpova. Iimena svih nagrađenih bit će objavljena u Jutarnjem listu od 19. rujna.Odaziv na nagradnu igru, čija je svrha promidžba Podravkinih pašteta je izvrstan, a pristigle su pošiljke iz svih dijelova Hrvatske. Glavna nagrada, automobil VW Beatle, čiji je simbol pronađen na dnu jedne od Podravkinih pašteta, bit će uručena drugi tjedan.