Imaš pravo na slatko

Tko kaže da ne smiješ jesti slatko? I kad paziš na zdravu prehranu i kad održavaš liniju, itekako možeš pristati na slatke zalogaje.

Dolcela daje rješenje u „slatkim“ životnim situacijama, a uz bogat asortiman različitih proizvoda može se uživati u odličnim slasticama.

Nove Dolcela mješavine koje se moraju isprobati

Obožavaš li čokoladu, još ćeš više obožavati bogat, slojevit i pun okus Browniesa. Ako su ti chia sjemenke srcu drage, uživat ćeš u našim Mini Muffinima s chia sjemenkama i Mramornom kolaču s čokoladnim preljevom. Uz njih možeš odabrati i Kolač okusa Pina colade. Uz kratke i slatke upute, sve ove slastice pripremaju se u tren oka.

Uz Dolcela mješavine s cjelovitim žitaricama možeš puno lakše uživati u ukusnim, sočnim kolačima za koje se ne moraš odreći svog vremena, a ni zdrave prehrane.

Nova generacija Dolcela mješavina za kolače ima se čime pohvaliti:

  • sadrži samo najkvalitetnija, cjelovita brašna zobi i pira te hranjivu quinou.
  • Mini muffinsi i Mramorni kolač s čokoladnim preljevom sadrže chia sjemenke
  • zaslađivanje po svom ukusu – biraj želiš li smeđi šećer, med ili agavin sirup…

Brzo ispeci, sporo uživaj

Uz Dolcela mješavine za kolače slastice se pripremaju brzo i u svim prilikama. U pauzi na poslu, netom prije što gosti pokucaju na vrata, a najbrže, vjeruj na riječ, kad te uhvati želja za slatkim. Uvijek im možeš dodati svježe voće ili naribanu čokoladu, a jednako su slasni i vrući i hladni. Kad poželiš nešto slasno, sjeti se - uz Dolcela slastice imaš pravo na slatko!