Hrvatski potrošači ocijenili Podravkine proizvode najboljima po omjeru cijene i kvalitete

Podravka je najbolja hrvatska kompanija po omjeru cijene i kvalitete svojih proizvoda, ocijenili su hrvatski potrošači, dodijelivši joj time Best Buy Award. Certifikat je u ime Podravke preuzeo član Uprave Krunoslav Bešvir na svečanoj dodjeli u Zagrebu.

Hrvatski potrošači ocijenili Podravkine proizvode najboljima po omjeru cijene i kvalitetePodravka je najbolja hrvatska kompanija po omjeru cijene i kvalitete svojih proizvoda, ocijenili su hrvatski potrošači, dodijelivši joj time Best Buy Award. Certifikat je u ime Podravke preuzeo član Uprave Krunoslav Bešvir na svečanoj dodjeli u Zagrebu.

Osim što je ocijenjena kao najbolja kompanija, Podravka je osvojila certifikate još i u kategorijama: Gotova jela (konzervirana), Dodaci jelima, Juhe iz vrećice, Konzervirano povrće, Konzervirano voće, Riblje konzerve, Žitarice za doručak i Prilozi jelima.

- Hrvatski potrošači u Podravkinim su proizvodima prepoznali najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu, čime smo opravdali povjerenje potrošača u Podravkine marke. One stoga s ponosom mogu nositi Best Buy Award medalju rezerviranu za proizvode i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene, rekao je prilikom preuzimanja Best Buy Award certifikata član Uprave Podravke Krunoslav Bešvir.

Ovo je prva dodjela ovog certifikata u Hrvatskoj, a o dobitnicima odlučuju hrvatski potrošači i javnost. Oni su za ponuđača najboljeg omjera cijene i kvalitete u Hrvatskoj u godini 2010/2011. izabrali Podravku koja je osvojila certifikate u čak osam kategorija. Ovaj certifikat dodjeljuje Best Buy Award Hrvatska u suradnji s tvrtkama Axios i PriceWaterhouseCoopers.