COOLINARIKA – znate li da ova riječ stvara pomutnju na Balkanu i da nam je upravo donijela prestižnu MIXX nagradu?

Kako vi izgovarate riječ Coolinarika? Jeste li slučajno „pojeli“ neko slovo? Ne brinite - niste jedini 😊

Tek nekoliko mjeseci otkako je postala dio TikToka, najpopularnije društvene mreže na svijetu, Coolinarika je prepoznata i nagrađena od strane struke. Digitalnom kampanjom za lansiranje Coolinarika TikTok profila osvojili smo prestižnu nagradu MIXX u kategoriji  ''Influencer Marketing'' na MIXX Awards Showu održanom 22. travnja na Danima komunikacija u Rovinju.

„Kulinarka“ ili „Kulnarika“  najčešći su krivi nazivi koji su se udomaćili diljem regije, pa smo željeli educirati publiku kako se riječ Coolinarika pravilno izgovara, a istovremeno ih obavijestiti da je postala dio TikTok zajednice.  Pojedeno slovo ,,i'' postalo je glavni motiv kampanje koju smo skuhali s digitalnom agencijom Cvoke.

Naravno, kampanja je izazvala sveopću pomutnju i interes ( u digitalnom svijetu volimo reći – angažman je bio van svih očekivanja!
😊 ). U suradnji s popularnim TikTokerima iz cijele regije danima se raspravljalo kako se Coolinarika pravilno izgovara, ostvarili smo više od 6.500 novih pratitelja, 420.944 pregleda i 23.400 reakcija na TikToku.

Stoga, ukoliko do sada niste, pozivamo vas da putem svojih mobilnih uređaja preuzmete TikTok aplikaciju s Google Play-a ili App Store-a i zapratite profil @coolinarika.

Čekamo vas!

P.S. Kako to izgleda kada Coolinarika skuha vrhunsku kampanju pogledajte u prilogu: