Čokolino predstavio novu web stranicu - www.podravka.hr/visebojac

Ova web stranica je nastavak uspješnog projekta Sportskih novosti i Podravke.

Čokolino je predstavio novu web stranicu pod nazivom "Čokolino višebojac". Ova web stranica je nastavak uspješnog projekta Sportskih novosti i Podravke.

Sportski projekt Čokolino višebojac krenuo je u rujnu ove godine te se dosada održao u jedanaest gradova diljem Hrvatske, ujedno i u jedanaest osnovnih škola. Podsjetimo se da je Čokolino višebojac namijenjen učenicima 3., 4., 5. i 6. razreda osnovnih škola s ciljem da se mladi potaknu na aktivno bavljenje sportom i lijepo druženje.

Web stranica Čokolino višebojac na adresi www.podravka.hr/visebojac podijeljena je u 5 glavnih kategorija koje sadržavaju sve bitne elemente natjecanja. Kategorije su sljedeće: 7 disciplina - mjesto gdje se nalaze pravila natjecanja kroz sportske discipline; 24 grada - mjesto gdje djeca mogu pronaći razne fotografije s održanih natjecanja te najave gradova u kojima će se tijekom sljedećeg školskog polugodišta održavati natjecanja; 48 finalista - ovdje se nalaze svi naši mali pobjednici Čokolino višebojac natjecanja; Upoznaj vrhunske sportaše - profili gostujućih sportaša koji potiču djecu na bavljenje sportom; A što ćeš ti biti kad budeš velik? - pregled literarnih radova koji također sudjeluju u akciji.

Navedeni projekt samo je jedan u nizu već velikog opusa djelovanja Podravke u poticanju i razvoju profesionalnog, amaterskog i školskog sporta. Završno natjecanje u ovom školskom polugodištu održano je u Koprivnici uz sportskog gosta Gordana Kožulja i voditeljicu Ivu Šulentić te uz već poznatu ekipu, inicijatora cijelog projekta Zvonimira Bobana i članove Uprave Podravke. Čokolino višebojac nastavlja se u siječnju 2007. godine u Karlovcu. Web stranicu Čokolino višebojca dizajnerski je osmislila i programirala agencija Skin29.