Podravki priznanje za najbolje Odnose s investitorima u Srednjoj i Istočnoj Europi

Na velikoj svečanosti CEE Capital Markets Awards održanoj u Varšavi, Podravka je osvojila nagradu za najbolji Odnose s investitorima u Srednjoj i Istočnoj Europi. Nagrada je dodijeljena od strane stručnog žirija koji se sastojao od internacionalnih institucionalnih investitora fokusiranih na regiju Srednje i Istočne Europe te od predstavnika regionalnih tržišta kapitala.

Nagradu je u ime Podravke preuzela članica Uprave Iva Brajević koja je tom prigodom istaknula: „Podravka kontinuirano radi na izgradnji kvalitetnih odnosa s investitorima i unapređuje komunikaciju i odnose prema postojećim, ali i potencijalnim investitorima na dnevnoj razini. Kao i u svemu, težimo usvajanju najboljih standarda koji se primjenjuju i izvan granica CEE regije te ih prilagođavamo i razvijamo u cilju povećanja atraktivnosti ulaganja ne samo u dionice kompanije već i čitave regije. Pozitivne reakcije domaćih i stranih investitora s kojima se susrećemo, kao uostalom i ova nagrada, potvrđuju da smo na dobrom putu“.

Događaj je okupio više od 200 gostiju, uključujući međunarodne, institucionalne investitore te top menadžment izlistanih kompanija u regiji Srednje i Istočne Europe. CEE Capital Markets Awards ima za cilj promovirati regiju Srednje i Istočne Europe kako bi se globalni investitori odlučili na ulaganje u najbolje regionalne kompanije.