Podravka zaposlila novu generaciju visokoobrazovanih pripravnika

Nastavljajući svoju dosadašnju praksu zapošljavanja, Podravka je kroz natječaj „SHAPE your future with a heart“ ponovno pružila mogućnost zaposlenja mladim, visokoobrazovanim ljudima.

Nova generacija SHAPE pripravnika danas je ušla kroz Podravkina vrata, širom otvorena mladim ljudima, željnim novih izazova.

Dobrodošlicu su im pripremili predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić i starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić–Dujnić te prethodna generacija SHAPE-a.

- Dobili ste priliku raditi u najboljoj kompaniji u regiji, rekao je predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić: - Ne morate izaći van da biste osvojili svijet, možete to učiniti iz Hrvatske, iz Podravke, kompanije koja želi konkurirati najboljima, koja se bori i osvaja svjetska tržišta. Odabrani ste među velikom konkurencijom i naša su očekivanja velika. Podravka je platforma koja vam pruža mogućnost, a na vama je da je iskoristite i da s Podravkom osvojite svijet.

Starija potpredsjednica za Upravljanje ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić– Dujnić čestitala je pripravnicima na velikom postignuću i najavila niz izazova, zadataka i projekata koji će im pomoći u produbljivanju dosadašnjeg znanja.

Svojim se budućim mentorima i kolegama predstavilo 19 pripravnika, koji će svoja radna mjesta pronaći u Podravki i Belupu, a i ove godine Podravka je zaposlila magistre ekonomije, matematike, novinarstva, prava, prometa te farmacije, zatim magistre inženjere prehrambenog inženjerstva, agronomije, strojarstva, elektrotehnike i specijaliste zaštite na radu.

Inače, pripadnici prve generacije SHAPE pripravnika svoje su radno mjesto u Podravki pronašli 2012. godine, a otada je kroz SHAPE program u Podravki zaposleno više od 100 visokoobrazovanih mladih ljudi.

Kroz program zapošljavanja visokoobrazovanih pripravnika Podravka omogućuje mladim stručnjacima vrhunskih potencijala i kompetencija početak njihove karijere na pripravničkim pozicijama u ovoj uspješnoj prehrambenoj kompaniji.