Podravka povodom nadolazećih blagdana donirala više udruga i ustanova diljem Hrvatske

Pomoć je poslana najpotrebitijima, sa željom da im uljepša blagdane

U vrijeme nadolazećih blagdana želimo podijeliti božićnu radost s članovima naše zajednice koji trebaju našu pomoć i podršku.

Podravka je stoga odlučila sredstva namijenjena organizaciji božićnog domjenka donirati udrugama i ustanovama koje se brinu o najugroženijim članovima naše zajednice. Riječ je o devet udruga i ustanova iz raznih krajeva naše zemlje koje se, među ostalim, brinu i pomažu najmlađim članovima naše zajednice, djeci i ženama žrtvama nasilja, djeci s posebnim potrebama te oboljelima od malignih bolesti.

„Napori udruga i ustanova koje se kontinuirano brinu o našim sugrađanima suočenima s teškim osobnim i obiteljskim okolnostima posebno zaslužuju našu pomoć i  podršku. Nadam se da će ove donacije uljepšati blagdane i razveseliti sve štićenike udruga i ustanova u koje smo poslali naš mali znak pažnje i podrške. Koristim ujedno ovu priliku svima njima zaželjeti čestit i blagoslovljen Božić“, istaknula je dr. sc. Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke.

Podravka u svojem redovitom poslovanju i kroz svoje poslovne vrijednosti kontinuirano promovira i provodi društvenu odgovornost i odgovornost prema zajednici u kojoj živi, radi i posluje. To se osobito odražava u odnosu prema najmlađim članovima naše zajednice, djeci i mladima, a taj će odnos nastaviti njegovati i u razdoblju koje je pred nama.