Dolceline i Aleksandrine haljinice blistale su na proslavi 2. LEI LOU rođendana

 

Ugodnim druženjem na omiljenoj modnoj adresi u splitskoj Marmontovoj ulici – Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, brojni su poznati Splićani i prijatelji brenda zajedno s poznatom domaćom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović proslavili drugi rođendan prodajnog mjesta. U slatkim Dolcela kolačićima  i osvježavajućim okusima pića tako su uživali Danijela Martinović, Anamarija Asanović, Ana i Joško Čagalj, Vjekoslava Huljić, Viktorija Rađa, modni dvojac Arileo, Neda Makljanić Kunić, Ivan i Sandra Ledenko, Katarina Pentek te mnogi drugi.

Osim u prekrasnim kreacijama i elegantnim haljinama, poznati gosti uživali su sladeći se Dolcela slatkim zalogajima. Ukusne prhke haljinice u veselim bojama pripremljene su uz pomoć Docelina Bijelog Foundant-a, a Aleksandrini najdraži kolačići, macarons-i s hitom ovog ljeta, Lino ladom kokos. Slatke haljinice izazvale su veliko zanimanje kod gostiju, a Dolcela je pokazala da moda, elegancija i slastice i te kako mogu ići zajedno, osobito ako su slastice kvalitetne, a u njima uživamo umjereno.

Ovim druženjem zaokružena je uspješna modna sezona kojoj su prethodile prva samostalna revija i cruise kolekcija. Brojni gosti prisustvovali su predstavljanju kolaboracije Lei Lou za Havaianas, gdje je brend stao uz bok velikim modnim imenima. Kako se bliži vrijeme ljetnih festivala i glazbenih večeri na otvorenom koje će od sredine mjeseca preplaviti Jadran, Lei Lou haljine su kao stvorene da na takvim događajima brojne dame ne prođu nezapaženo, a ujedno se zaslade Dolcelinim slatkim zalogajima za koje su pokazale veliki interes i zadovoljstvo.