Vegeta Maestro kralj začina vas vodi na Brijune

Svaki puta kada se upustite u pustolovinu zvanu kuhanje, začini vas odvedu na put oko svijeta. Kim u Nizozemsku i Skandinaviju, kurkuma u Aziju, a chili u Meksiko. Vegeta Maestro monozačini vas vode na Brijune

Postoje ljudi koji baš poput Kralja lavova koji vlada svojom Ponosnom zemljom, vladaju okusima, balansiraju aromama, caruju eksperimentima i sve oko sebe zadivljuju kraljevskim jelima. U tome im pomažu Vegeta Maestro monozačini, čisti i potpuno prirodni začini, uz koje svako kuhanje postaje zabavnije, a jela prepuna sjajnih okusa i mirisa. No, koji začin je dovoljno dobar da ga stavimo na tron i proglasimo – Vegeta Maestro kraljem začina? Na vama je da nam kažete.

Pustolovina prirodnih okusa vodi vas na pustolovinu godine

Od 21.2. do 8.3. na stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/ potrebno je opisati koji je Vegeta Maestro začin za vas najbolji od najboljih. Koji je to začin koji aromu jela čini skladnom i caruje njegovim okusom? Opišite zašto vam je baš on omiljen, kako ga uklapate u svoja jela i uvjerite nas da je to kralj začina bez kojeg nitko više ne bi smio pomišljati na kuhanje.

Što očekuje pobjednika?

Najbolji, odnosno najkreativniji komentar osvojiti će glavnu nagradu: vikend za dvoje na Brijunima + 2.000,00 kn na potrošačkoj kartici. Uz to, dodatnih 10 komentara ćemo nagraditi sjajnim Vegeta Maestro poklon paketom.

Sretno svima!