U žaru ljeta Podravka Talianetta

Ako želiš odnijeti titulu apsolutnog vladara stila izležavajući se na najcool ručniku na plaži, Talianettu potraži.

Treba ti brz obrok koji je ujedno i lagan za vruće ljetne dane?

Ne da ti se satima provesti uz štednjak jer je temperatura i bez toga dovoljno uzavrela?

Talianetta tjestenine kao samostalan obrok ili prilog glavnom jelu u tom su slučaju pravi izbor za tebe. Priprema im je brza, okus pruža pravi gurmanski doživljaj, a tebi ostavlja dovoljno vremena za sva događanja koja ljetni mjeseci nude ili sat duže koji možeš provesti izležavajući se na suncu.

A ovo ljeto, ako želiš odnijeti titulu apsolutnog vladara stila izležavajući se na najcool ručniku na plaži, slijedi jednostavne upute.

Kako do cool ručnika?

U bilo kojem dućanu u Hrvatskoj kupi tri Talianetta proizvoda po vlastitom “guštu“.Kad odlučiš koja Talianetta je stvorena za tebe,  posjeti web stranicu http://www.podravka.hr/u-zaru-ljeta-podravka-talianetta/, tamo ostavi svoje osobne podatke i sliku računa i Talianetta ručnik je tvoj!

Svaki račun je dobitan ukoliko ispunjava  navedeni uvjet, a akcija vrijedi do 14.08. ili do utroška zaliha.  Ako imaš dvojbi koje su to Talianette po tvojem “guštu“, mi ćemo ti sve dvojbe otkloniti.

Koju Talianettu odabrati?

U moru okusa, svatko ima svog favorita. Osmijeh na lice stavit će ti široki Rezanci s umakom od gljiva, a tvoju romantičnu mediteransku dušu razbudit će rajčice u Makaronima Napoletana. Tjesteninu Carbonara svojim će te prepoznatljivim okusom zagarantirano odvesti u Italiju i prije početka godišnjeg odmora.

Ako voliš sir a ne znaš za koji se odlučiti, odaberi Talianette 4 vrste sira i uzmi ih sve – Ribanac, Goudu, Cheddar i Mozzarellu. Sklad okusa za prste polizati.

Silno želiš otkriti zašto je umak bolognese najpoznatiji umak na svijetu. Tajnu ćeš možda otkriti ako probaš Makarone Bolognese s komadićima najfinije govedine i povrća.

Ovisno o Talianetti koju si odabrao, na kraju pripreme jela daj mu završni dodir i dodaj namirnice po svom izboru. Bilo da se radi o peršinu, ribanom siru ili rajčici, pri odabiru ne možeš pogriješiti. Vjeruj, Talianette će u hipu nestati s tanjura.