Svaki dan okus jedan

Zahvaljujući asortimanu Podravka juha koje su sada dostupne po još povoljnijim cijenama, svakog nas dana, uz vrlo malo truda i utrošenog vremena kod kuće očekuje najtoplija i najfinija utjeha.

Jedna od prvih pomisli na jesen su dani u kojima se jedva čekamo vratiti kući i uživati u toplini svog doma. Zahvaljujući  asortimanu  Podravka juha koje su sada dostupne po još povoljnijim cijenama, svakog nas dana, uz vrlo malo truda i utrošenog vremena kod kuće očekuje najtoplija i najfinija utjeha.

Upravo je to poruka tv kampanje za Podravka juhe „Svaki dan okus jedan“  koji će se emitirati  u periodu od  3.11.-4.12.2015. na nacionalnim televizijama  tržišta Hrvatske. U animiranom spotu poruka se prenosi preko zaslona pametnog telefona čime šaljemo zanimljivu poruku potrošačima.

TV kampanja će biti podržana oglasima putem tiska  i kroz web kampanju na  www.podravka.com, putem micro stranice „Svaki dan okus jedan“  i na  www.coolinarika.com. Ponudu Podravka juha po super cijenama potrošači će moći doznati direktno na prodajnom mjestu.

Iz dana u dan jesen nam daje razloge za uživanje u toplini doma. A Podravka daje razlog više. Potražite Podravka juhe dostupnih po super cijenama i uživajte u toplini omiljenih okusa.