Stvorite blagdansku čaroliju uz Dolcelu

Odbrojavanje dana do Božića bit će slađe uz Dolcela blagdanske mješavine, ukusne recepte i aromatizirane šećere jer vi čaroliju stvarate, Dolcela pomaže.

Priprema blagdanskih kolača poseban je doživljaj. To nije samo odabir namirnica i recepata, miješanje sastojaka određenim redoslijedom, pečenje i uživanje s najmilijima. Blagdanski kolači znače posebno uživanje u svakom zalogaju.

Za sve one koji žele prožeti dom aromatičnim mirisima božićnih kolača i ove su godine tu mali pomagači koji uvijek uskaču kad treba, dovodeći slastice do potpunog savršenstva. Dolcela vanilin šećer i prašak za pecivo učinit će kolače ukusnijima, a tijesta prhkijima. Uz aromatizirane šećere Rum, Cimet, Limun, Naranča ili Menta svaki kolač ili desert postaje posebna avantura i doživljaj okusa. Dolcela nudi ideje i inspiracije te svojim asortimanom olakšava pripremu slastica početnicima u kuhinji, ali i onima s nedostatkom vremena.

Upustite se ovih blagdana u pripremu Čokoladnih raspucanaca, prhkih izvana, čokoladnih iznutra, koji u prosincu nekako jače krckaju i više se tope u ustima dok se istovremeno smijemo i zimi pokazujemo zube umrljane čokoladom. Poseban su doživljaj mirisi i okusi Gingerbread keksića, bilo da ih grickate uz omiljeni topli napitak ili kreirate zabavnu blagdansku kućicu s najmlađima. Šarene kuglice na boru obožava svatko, ali one jestive još i više. Truffles ćete spremiti u tren oka, bez pečenja, a njihov neodoljiv okus kokosa i čokolade dodatno pojačajte uvaljujući ih u kokos, bademe, lješnjake ili – još čokolade. Dašak glamura i romantike postići ćete uz Red Velvet, tortu koja će na stolu biti glavna atrakcija.

Blagdani ove godine su vrijeme kad imate pravo na slatko! Maleni zalogaji za veliki užitak kriju se u Dolcela blagdanskim kolačima. Vi čaroliju stvarate, Dolcela pomaže. Želimo vam slatke blagdane!