Stigao je Majstor kojem vjerujemo!
Znanje, iskustvo i predanost, to su odlike pravog majstora. Naš Majstor radi kvalitetno, po strogo čuvanoj recepturi na način kako su to radile generacije prije njega. Kako bi sve štimalo, koristi samo kvalitetne sirovine u kontroliranim uvjetima čime garantira 100% siguran proizvod. On je stručnjak za suhomesnate specijalitete, čarobnjak kad su u pitanju kobasice i strasni ljubitelj svega što je vrhunskog okusa, izvorno i tradicionalno.
O ukusima se ne raspravlja, a za okuse se možemo dogovoriti
Koja kobasica će postati vaša omiljena? Je li to Vinka, Blaženka, Vatroslava ili Jeger?
Podravkin Majstor je kombiniranjem i degustiranjem stvorio nove obožavane proizvode:
- Vinku, trajnu kobasicu ovjenčanu nektarom najfinijeg grožđa,
- ljutu i temperamentnu Vatroslavu te
- pravo blago među kobasicama – Blaženku.
- Temeljito važući vrhunsku svinjetinu i govedinu i kombinirajući ih s dimom bukova drva, dobio je Jeger polutrajnu kobasicu, deliciju obožavanu generacijama.
Majstorova tajna je u tome da savršeno razumije što istančano nepce hedonista kojima je okružen želi, pa kobasice izrađuje kombiniranjem najkvalitetnijeg mesa i pomno biranih začina, s notama dima za užitak koji traje i svaki put ponovno oduševljava.
Neka i vaš odabir budu kobasice s potpisom provjerenog Majstora.
Podravka Majstor. Majstor kojem vjerujem.