Šezdeset godina nezaboravnih okusa

Najbolje stvari u životu su one koje se vječno pamte. One su neuništive, legendarne i uvijek ih nosimo u srcu. Neke od njih, poput bakinih kulinarskih recepata, rado dijelimo i prenosimo na nove generacije. Neke priče, opet, čuvamo samo za sebe.

Pamte se prve ljubavi, prijateljstva, filmske ikone i muzički idoli. Ali čini se da u sjećanju, ipak, najduže ostaju oni omiljeni, stari, dobri mirisi i okusi. Oni nas podsjećaju na stara vremena i hrabre za buduće dane, donose radost u naše domove, obilje trpeze na naše stolove.

Miris domaćeg kruha i kokošije paštete ili okus tople juhe u hladnom zimskom danu, užici su koje pamtimo još od djetinjstva. A tek goveđi gulaš na tjestenini i čuvena crvena konzerva na stolu! Prizor kojeg se sjećamo poput najboljih filmskih scena.

Dok mame i tate sa osmijehom na licu i dalje uživaju u legendarnim okusima, mladi biraju Podravka proizvode za pripremu ukusnih jela koja griju dušu i hrane sva čula.

Šezdeset godina Podravka na naše trpeze donosi nezaboravne okuse koji su nas davno osvojili i čine to opet iznova. Prepoznatljiva pakovanja, mirisi i okusi već šest desetljeća potvrđuju da sve što je od srca, to se pamti!