Pusti neka sve teče prirodno uz Podravka gotove juhe i tekuće temeljce te osvoji vrijedne nagrade

Želite uživati u vrhunskim okusima, brzo pripremiti kvalitetno jelo i osvojiti nagrade? Uz novu liniju gotovih krem juha i tekućih temeljaca priprema kvalitetnih, zdravih i ukusnih obroka nikada nije bila jednostavnija.

U današnjem užurbanom životnom tempu pronalaženje vremena za pripremu brzih, kvalitetnih i nutritivno uravnoteženih obroka često predstavlja izazov. Upravo zato, Podravka je razvila novu liniju gotovih juha i tekućih temeljaca, uz koje priprema kvalitetnih, zdravih i ukusnih obroka nikada nije bila jednostavnija!

Čak i oni koji se ne snalaze u kuhinji, u samo nekoliko minuta mogu uživati u fantastičnoj krem juhi ili pripremiti bogato jelo uz pomoć prirodnog i ukusnog temeljca. Proizvodi ne sadrže dodane pojačivače aroma, gluten, umjetne arome, boje i konzervanse.

Nova linija Podravka gotovih juha pruža idealno rješenje za sve koji žele uživati u vrhunskom okusu prirodne juhe bez dugog boravka u kuhinji. Pripremljene od prirodnih sastojaka, s visokim udjelom povrća, nove Podravka gotove juhe omogućuju nam da svakodnevno konzumiramo hranjive i zdrave obroke bez mnogo truda. Podravka gotove juhe proizvode se od povrtnog pirea, a dolaze u četiri neodoljive varijante: krem juha od bundeve, krem juha od rajčice, krem juha od gljiva i krem povrtna juha. Zahvaljujući praktičnom pakiranju, u samo nekoliko koraka Podravka gotove juhe možete podgrijati na štednjaku ili u mikrovalnoj pećnici i uživati u njihovom vrhunskom okusu. Juhe se mogu nadopuniti dodatnim sastojcima poput komadića kruha ili sjemenki kako bi se postigli još bolji okus i tekstura.

No to nije sve, Podravka nudi i novu liniju gotovih tekućih temeljaca - savršen temelj za jednostavno kuhanje s neodoljivim okusom, koji su dostupni u kokošjoj, goveđoj i povrtnoj varijanti. Temeljci sadrže visok udio prirodnih sastojaka i povrća, a njihovo praktično pakiranje u tetrapaku s čepom omogućuje jednostavno pohranjivanje neiskorištenog dijela temeljca nakon kuhanja. Uz nove Podravka tekuće temeljce, kuhanje postaje jednostavnije i brže, a vaša jela oplemenjena vrhunskim sastojcima i nezaboravnim okusima. Podravkini gotovi tekući temeljci pravi su temelj za savršeno jelo s domaćim okusom. Bez obzira želite li pripremiti domaću juhu, kremasti rižoto, mesna jela na žlicu, varivo ili fini umak, Podravka tekući temeljci s pažljivo odabranim sastojcima čine razliku.

I za kraj, ako želite uživati u vrhunskim okusima, brzo pripremiti kvalitetno jelo te osvojiti nagrade, klik na Kad sve teče prirodno! - Otkrij bogate okuse Podravka gotovih juha i temeljaca u praktičnom pakiranju.