Povratak Lino junaka

Gdje se kriju novi Lino junaci?

U tvojim omiljenim Lino žitaricama, naravno. Pažljivo zapakirani i udobno smješteni na ukusnim Lino jastučićima, na hrskavim žitnim kuglicama, ili pak u društvu Lino njammy medvjedića. Čekaju baš tvoju ruku da ih dohvati s police i ponese kući. Veselje tada postaje dvostruko, jer znamo da jedva čekaš popapati svoje najdraže žitarice i otkriti koja te Lino figurica dočekala. Je li to tenisač, super heroj Lino, policajac, kuhar ili liječnik? Ma moraš ih sakupiti sve! Potraga za svih pet novih različitih figurica bit će baš uzbudljiva, a dupliće možeš mijenjati sa svojim prijateljima.

I znaš što je još super u vezi njih? Dovoljno su mali da budu najslađi privjesak za ključeve.

Mogu li ih još negdje naći?

Možeš, naravno! Lino junaci su u vrtićima, školama, za radnim stolom, na sportskom terenu, u kuhinji, bolnici, parku, igri, veselju... 

Lino junak je zapravo u tebi. U svakom od nas.

Svako dobro djelo koje napraviš – čini te Lino super herojem. Zdjelica žitarica koju ćeš pripremiti najmilijima pretvorit će te u Lino kuhara. Tvoja aktivnost i sportska dostignuća jamče nam da si pravi Lino sportaš. Ako uvijek paziš na red i pravdu - ti si naš Lino policajac! Brineš o dobrobiti svih živih bića? Nema sumnje da si Lino liječnik.

Zaviri zato u svoje srce i otkrij koji Lino junak čuči u tebi! Zaviriš li pak u svaku kutiju Lino žitarica naći ćeš jednu novu figuricu, samo potraži naša označena pakiranja.