Postanite Grill majstor i pokažite svima kako bez puno drila do sočnog grilla

Napravite za stolom mjesta za pravu ekipu iz Podravke, jer su s njima vrhunski obrok i sjajna zabava zagarantirani

Svako dobro druženje oko grilla okupi nekoliko tipova ljudi. Jedni mariniraju meso, drugi su zaduženi za salatu, treći u malom prstu imaju vatru i grillanje, kako bi na kraju svi zajedno uživali u vrhunskom roštilju. A u vaše veselo društvo nesumnjivo će se uklopiti i grill Majstor kobasice; Grofica, Pepica, Špinatka i Zdenka, vrhunske delicije koje ne zahtijevaju dodatnu pripremu, a spremne su za jelo u svega desetak minuta. Čak i manjak prostora im ne smeta, rado se udomaće i na balkonskom roštilju pa i grill tavama, na kojima možete spremiti i sočnu vratinu.

Ako pak meso pripremate u vrtu i dočekujete veliko društvo, napravite na rešetkama mjesta za ukusnu svinjetinu, ćevape i pljeskavice te sočne pileće ražnjiće i povrće. Najzagrijaniji žar i vruću rešetku vole burgeri, dok će piletina i kobasice najbolje ispasti na nižim temperaturama. Jednom kad komade mesa stavite na roštilj, najbolje je što manje ih okretati, a po potrebi ih dodatno premazujte masnoćom, tek povremeno provjeravajući ima li za stolom dovoljno dodataka po mjeri okupljenih: Ljuti ili blagi Podravka Ajvar, bez kojeg roštilj ne možemo niti zamisliti, Podravka senf kojim ćemo dodatno obogatiti kobasice i Podravka ketchup za hrskave krumpiriće. Sve što preostaje je podijeliti ukusno meso s onima oko vas, a kasnije fotografijama praznih tanjura svima dokazati kakav ste majstor grilla.

Put do sjajnog roštilja posut je dobrim marinadama

Zahvaljujući njima svaki je komad mesa sočniji i ukusniji. Vegeta Marinada univerzalna idealna je za sve, od ramsteka do piletine, a zahvaljujući kombinaciji pikantnih začina, Vegeta Grill marinada pikantna u samo 30 minuta pružit će „ono nešto“ svakom komadu mesa, ribe ili povrća. Za sočne, pikantne burgere pobrinut će se Vegeta Natur Burger Classic, savršen miks povrća i biranih začina. Uz njihovu pomoć i zrno mašte, meso s grilla ispadne savršeno baš svaki puta, kako god okrenuli.

Postanite Grill majstor i pokažite svima kako bez puno drila do sočnog grilla

Prije no što položite meso na rešetke, valja položiti i ispit znanja. Na Grill akademiji saznajte sve o pripremi žara, mesa, ribe i povrća te priboru koji vam treba za najbolji roštilj. Otkrijte trikove, sjajne ideje i najčuvanije tajne velikih majstora grilla te i sami postanite diplomirani Grill majstor! Preuzmite svoj certifikat koji će ponosno stajati uokviren na zidu dajući do znanja svima tko je tata mata od roštiljskog zanata.