Podravka Natur – izravno iz prirode

Natur linija proizvoda nastala je kao odgovor na naraslu svijest potrošača i potrebu za zdravim i prirodnim jelima. Natur proizvodi u potpunosti su u skladu s trendovima zdrave prehrane, prirodno pripremljeni od pod suncem uzgojenog povrća, bez dodanih pojačivača okusa te bez dodanih aroma i bojila.

Podravka Natur – izravno iz prirodeUžitak u bogatim prirodnim okusima i aromama jela za vas je neprocjenjiv. Pri tome ne pristajete na manje od vrhunske kvalitete, a novi funkcionalni sastojci hrane pogodnost su koju itekako znate cijeniti.

Podravkin asortiman Natur proizvoda pravi je odabir za vas. Natur linija proizvoda nastala je kao odgovor na naraslu svijest potrošača i potrebu za zdravim i prirodnim jelima. Natur proizvodi u potpunosti su u skladu s trendovima zdrave prehrane, prirodno pripremljeni od pod suncem uzgojenog povrća, bez dodanih pojačivača okusa te bez dodanih aroma i bojila.

Natur proizvodi pravo su bogatstvo prirodnih okusa i mirisa.

"Izravno iz prirode" slogan je kampanje kojom Podravka podupire izlazak na tržište novih Natur proizvoda - Vegete Natur, Vegeta Natur Twisteva te Podravka Natur juha.

Vegeta Natur univerzalni je dodatak jelima što znači da se može koristiti za široki spektar jela, a istovremeno je zadržan poznati okus, kao jedna od glavnih vrijednosti Vegete.

Od sada i svoje omiljene Vegeta Twisteve možete naći i u Natur liniji proizvoda. Uz već poznate okuse upoznajte i dva nova - Vegeta Natur Twist za bruskete te Vegeta Natur Twist za rajčicu i mozzarellu.

Uz Vegetu Natur potražite na policama i nove Podravka Natur juhe. Karakterizira ih bogatstvo povrća, prirodnost i odličan okus. Sadrže morsku sol i ekstra djevičansko maslinovo ulje te su prikladne i za vegetarijance. U asortimanu Natur juha trenutno se nalaze Krem juha od gljiva, Krem juha od brokule i cvjetače, bistra Povrtna juha s tjesteninom te Juha s gris okruglicama.

proizvodi

Vegeta Natur

Vegeta Natur

 

 

Vegeta Natur

 

 

   

Vegeta Natur Twist

Vegeta Twist Natur Mozzarella

 

Vegeta Twist Natur Bruskete

 

Vegeta Twist Natur Riba

 

Vegeta Twist Natur Salata

 

Vegeta Twist Natur Piletina

 

Vegeta Twist Natur Grill

 

Vegeta Twist Natur Svinjetina

 

 
   

Natur juhe

Natur juha - krem juha od gljiva

 

Natur juha - krem juha od brokule i cvjetače

 

Natur juha - gris okruglice

 

Natur juha - povrtna juha s tjesteninom