Osjeti brižan zagrljaj prirode uz Podravka čajeve

Svježina okusa i savršenstvo mirisa u novom, održivom pakiranju

Ispijanje čaja nezaobilazan je ritual već stoljećima, a u današnjem užurbanom načinu života, rekli bismo, prijeko potreban dio u danu, bio on namijenjen za sabiranje misli prije donošenja odluke ili samo kao dobrodošao prekid od obaveza. Za takve posebne trenutke uvijek je dobar izbor Podravka čaj.

Posljednjih pola stoljeća Podravka čajevi brinu da pronađete svoju savršenu šalicu užitka među velikim izborom jedinstvenih mješavina izrađenih od najfinijih i najkvalitetnijih sirovina.

Podravka čajevi u eko pakiranju čuvaju okoliš i najfinije okuse prirode

Nastavljamo našu priču o čaju i to u pravcu povratka prirodnosti. Obilježujemo ga osvježenjem pakiranja čajeva koja su u skladu s održivim načinom života i zelenom strategijom kompanije. Nova markica "ECO FRIENDLY" na pakiranju aroma omotača i komercijalnim kutijicama dokaz su naše brige za očuvanje prirode, a isticanje FSC markice na SRP pakiranjima  promoviramo ekološki prihvatljivo, društveno korisno i ekonomski održivo upravljanje svjetskim šumama.

Ovim inovacijama želimo privući potrošače koji brinu o prirodi i okolišu i na taj način kod njih izgraditi svijest o novim, prirodnijim i ekološki prihvatljivim materijalima te podići percepciju i kredibilitet branda Podravka čaja.

U svakoj šalici našeg čaja, skriveno je bogatstvo prirode. Zato brinemo o njoj…Podravka čaj, brižan zagrljaj prirode!