Okusi koje biraš ispred svega

Ma voliš ti i svoje šefove i partnere, prijatelje posebno, ali nekad baš trebaš vrijeme samo za sebe i svoje gušte. Pa kad se ukaže prilika za dobrim izgovorom… iskoristi ga. Pljusak pred izlazak? Iznenadni poziv iz ureda, a ti taman pod dekom s punim tanjurom? Baš te briga. Uz Podravku biraš po svom! 

Topla juha, tjestenina ili radije Čokolino?

Neka tvoje opuštanje započne udisanjem savršenog mirisa Bogate juhe s 5 žitarica. Pusti da te preplave i utople pomno birani začini, povrće te društvo od pet moćnih žitarica – ječam, pir, zob, heljda i quinoa. A ako tražiš valjan razlog za tanjur više, neka se na tvom tanjuru nađu Valjani široki rezanci. Nagrađivani s razlogom!

U kombinaciju s rezancima odlično se uklapa Passata Istarska rajčica! Svoju čar pokazuje kroz puni okus i kremastu teksturu. Pravo bogatstvo krije se u njenoj preradi u roku 24 sata od berbe, čime se zadržava maksimalna hranjivost.

Aktivne trenutke zaokruži s Čokolino fit, sportskom varijantom Čokolina.  Ovaj „nabrijani“ Čokolino bogat je magnezijem koji pomaže u smanjenju grčenja mišića i bržem oporavku nakon treninga, a odličan je izbor i prije aktivnosti.

Kad biraš po svom

Sjeti se tih malih trenutaka koji su ponekad najvažniji u danu, složi svoju listu prioriteta i prepusti se okusima koje biraš ispred svega. Uz Podravku nema mjesta brigama jer se svaki raspored prilagođava tebi.