O ukusima se ne raspravlja!Ali o kokosima da!

Ultimativni okus ljeta – kokos, zavladao je Podravkinom paletom proizvoda, a pošto kokos ne pada daleko od stabla, tako su se i novi okusi Lino lade te Dolcela pudinga brzo uklopili u našu obitelj i zaludili ljubitelje.

Novost iz Lino lada obitelji pod svojim poklopcem krije egzotičnu avanturu s okusom kokosa! Puno mlijeka, uz dodatak kvalitetnih lješnjaka i kokosovog brašna, čini neodoljivu bezglutensku kombinaciju koja će oduševiti i velike i male.

Možda će svoje mjesto naći na kruhu? Ili ćete radije njene draži otkrivati u palačinkama? A možda ćete je samo zagrabiti žlicom? Vaše novo putovanje slatkom stranom svijeta može započeti.

Društvenim mrežama već se proširila priča o Lino ladi kokos, a pronašla je svoj put i do dalekog Portugala, u ruke studenata koji su više od svega htjeli osjetiti okus doma. Sa sigurnošću možemo tvrditi da je ova slastica apsolutni hit ljeta.

A hitom ljeta postaje i Dolcela premium puding kokos, pravi dašak egzotike na vašem jelovniku. Najslasniji među pudinzima, iz srca kokosa, raskošan je i mirisan, a opet nježan i nenametljiv. Prepustite li se neodoljivom okusu kokosa iz kremaste slastice, u tren oka će naslikati osmijeh na vašem licu.

Pogledajte raspravu koja se odvija na društvenim mrežama i dajte svoj doprinos nekim ukusnim komentarom.