Novi okusi Podravka Čajnih kobasica

Veliki majstori kuhinje iz Podravke potrudili su se obogatiti ponudu čajnih kobasica jer znaju da je čajna dobre prehrane jesti raznovrsno.

Podravka Čajna Classic tako je dobila ljutu konkurenciju u Čajnoj Chilli i kvalitetniju alternativu u Podravka Čajnoj Delikates. Razlike između okusa vrlo su fine, ali sigurno će zadovoljiti i najistančanija nepca.

Čajni sastojak

Kakav god obrok imali u planu, recept će ugodno popuniti jedan čajni sastojak. Dobro je poznato kako su se mnoge pizze otkad je Podravka Čajne Chilli lijepo naljutile, zahvaljujući biranim chilli papričicama pažljivo dodanim u recepturu kobasice. Mnogi sendviči se pak nisu mogli složiti zbog velike dileme između Podravka Čajne Classic i Delikates. Izabrati nije nimalo lako jer je Čajna Classic savršena kombinacije svinjskog mesa i posebne mješavine začina, a Podravka Čajna Delikates napravljena je od svinjskog mesa i čak 43% govedine, zato zasluženo nosi titulu vrhunske kvalitete. Na svu sreću, nitko tu odluku još nije donio praznog želuca.

Vječno čajno pitanje

O okusima se može raspravljati, ali nove čajne kobasice sjajne su baš kao i svima nam draga Čajna Classic. Veliki majstori kuhinje iz Podravke još jednom su nam sve servirali na tanjuru, a nama jedino ostaje odgonetnuti vječno čajno pitanje- koliko debelo rezati.