Nova jesenska kolekcija

Tikva, tikvanja, buča, bundeva… kako god je vi zvali, titula kraljice jeseni uvijek je vjerno prati. Obožavana od pamtivijeka, bundeva je ponekad nepravedno zapostavljena gošća u kuhinji.

Kao samostalno jelo, oduševljava već generacijama, a ako je uklopite u slane ili slatke kombinacije iz njih će, garantirano, izvući ono najbolje.

Bundeva je uskočila u slatki svijet slastica!

Novi proizvodi s bundevom razveselit će ljubitelje novih okusa i kombinacija.

Otkrijte i nove, uzbudljive okuse uz slasne Dolcela punjene muffine s bundevom. Savršene za lijeno poslijepodne, nenadane goste ili kao završetak kraljevskog ručka, a punjenje od bundeve dati će im jesensku notu.

Tu je i Dolcela Desertna krema s bundevom koja će vas oduševiti puninom okusa te svojom dvostrukom primjenom – kao hladna krema izvrstan je desert u čaši. Poslužiti je možete uz dodatak listića badema ili čokolade, a zablistat će kao kuhana krema u kombinaciji s raznim biskvitima.

Inspiraciju potražite na slatkoj web stranici ili Dolcela slatkoj aplikaciji.

Dolcela nagrađuje

Tijekom mjeseca studenog u promotivnim aktivnostima na prodajnim mjestima diljem Hrvatske za kupnju Dolcela proizvoda (uključujući i ove nove) možete osvojiti lijepe nagrade kao što su krpa, pregača, zvono, mutilica i set za fondan.

U svakom slučaju, uživajte u bundevi!