Najfinije je kad se kuha Podravka juha!

Kažu da je juha lijek za sve tegobe. Mirisi kojima juha ispuni kuhinju uvijek probude osjećaj ugode. Finoj, toploj juhi baš se uvijek veselimo, neovisno o prilici ili danu u tjednu.

Zato Podravka svojim juhama posvećuje posebnu pažnju. Više desetaka okusa i ukusnih kombinacija, od krem do bistrih juha, uvijek su vam pri ruci. Kad u užurbanom dnevnom ritmu poželite nešto što će vas opustiti, ugrijati i okrjepiti, a priprema se bez gnjavaže, Podravka juhe najbolji su izbor.  

Za one koji uživaju u okusima i mirisima jesenskih plodova, odabir su nagrađene Podravka krem juhe Superior Taste Award nagradom:

Kremasta struktura, bogati i puni okus te miris pružit će okrijepu svakome tko ih kuša.

Krem juha od bijelih i zelenih šparoga ili krem juha od špinata posebna su delicija za one koji u sjećanje vole prizvati prepoznatljive okuse ljeta. Među nagrađenim juhama je i krem juha od rajčice s mozzarellom, nezaobilazan izbor svih ljubitelja krem juha.

Što čini Podravka juhu Bogatstvo povrća toliko ukusnom?

Recept za Podravka juhe zapravo je vrlo jednostavan:

  • koriste se odabrani, prirodni sastojci bogatih okusa,
  • u juhu se ne dodaju pojačivači okusa i arome.
  • Podravka juha priprema se baš onako kako se kuha i obična domaća juha – s puno ljubavi i pažnje te samo s najboljim, probranim namirnicama. 

Ako želite odmah isprobati one koje još niste, posjetite našu stranicu i saznajte koja juha najbolje odgovara vašem trenutnom raspoloženju. Nakon toga naravno isprobajte i ostale jer ćete jedino tako saznati koja vam je najfinija.

Pogledajte i inspirativan recept za Lazanje s koprivom i već danas iznenadite svoje ukućane, s ovim receptom uspjeh je zagarantiran.