Nagradni natječaj: Spoji Vegeta Maestro začinski PAR ILI NE PAR i osvoji nagradu

Vegeta Maestro nagrađuje kreativce, a autore najkreativnijih priča čeka wellness u termama Sv. Martin za dvoje ili jedan od 10 Vegeta Maestro poklon paketa

Začini su oduvijek bili iznimno vrijedni i cijenjeni, a i danas su nam izvor svakodnevne inspiracije, razlog za kulinarsko istraživanje i uživanje u okusima i mirisima. Nema veće sreće od toga da voljenoj osobi napravite jelo koje će joj izmamiti osmijeh na lice. Koje začine tada koristite? Aromatičnu i vatrenu papriku, nezamjenjiv začin svakog ukusnog jela ili možda papar, svima dobro poznat, ali uvijek uzbudljiv? Sigurno ne zaboravljate peršin, začin koji osvaja nepca neodoljivim aromama, a kada je potrebno razbuditi okusne pupoljke, posežete za kurkumom?

Ispričajte priču o začinima koji su savršeni par, ili o onima koji jednostavno ne idu zajedno i osvojite nagradu.

Kako do vrijednih nagrada?

  1. Posjetite stranicu https://www.zacini-inspiracije.hr
  2. Odaberite dva začina i napišite zašto su baš oni savršeni par ili ne par
  3. Budite originalni i kreativni, a vremena imate do 4. ožujka. Ako svojim pričama oduševite žiri možete osvojiti glavnu nagradu: wellness u termama Sv. Martin za dvoje ili jedan od 10 Vegeta Maestro poklon paketa

Postoje začini koji se savršeno nadopunjuju, ali i oni koji se jednostavno ne slažu u jelima. Ipak, smatramo da svaki od njih krije inspirativnu priču koja zaslužuje ugledati svjetlo dana.

Savršenu polovicu u životu ponekad nije lako naći, no kad je kuhanje u igri, savršeni začini koji upotpunjuju svako jelo su tu - Vegeta Maestro! Ako su začini i hrana vaša strast, onda je ovo savršeno mjesto za druženje. A, bilo da su vaši omiljeni začini par ili ne par, sigurno ćete se zabaviti tražeći inspiraciju za svoju priču o njima.