Nagradna igra: Zagrijani za juhu. Zagrijani za nagrade?

Znamo da ste zagrijani za Podravkinu juhu, a jeste li zagrijani za vrijedne nagrade? Kupi pet bilo kojih vrećica finih Podravkinih juha i budi među sretnim dobitnicima. Požuri jer nagradna igra traje do 31.10.2022.

Od malih nogu, središte svakog obiteljskog druženja bio je stol prepun delicija, u čijem je središtu uvijek bio lonac pun mirisne, krepke, vruće juhe, u koju smo, nakon što bi je mama i baka stavile u tanjur, još dugo puhali i puhali i puhali...

Napravi juhu, stvori osjećaj i podijeli  ga s onima koje najviše voliš. Ne brini – u tome će ti pomoći Podravka! Veliki je izbor naših juha, ali sve ih povezuje jedna mala tajna – radimo ih sa srcem.

Volite Podravka juhe, sviđa vam se raznolikost i bogatstvo okusa koje nude kao i zadovoljni izrazi lica Vaših najmilijih kad ih okupite zajedno za obiteljskim stolom uz zdjelu ukusne i okrepljujuće Podravka juhe? Ove jeseni vaša sreća može biti dvostruka!

Za sudjelovanje u Nagradnoj igri potrebno je, u razdoblju od 15.9. do 31.10.2022. godine, kupiti najmanje 5 (pet) vrećica bilo kojih od navedenih Podravka juha na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj te se prijaviti na nagradnu igru na jedan od dva moguća načina:

  1. Poslati 5 (pet) praznih bilo kojih vrećica Podravka juha, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona, adresa e-pošte) poštom na sljedeću adresu: Za nagradnu igru Podravka juha, p.p. 36, Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica
  2. Prijaviti se na internetskoj stranici www.zagrijanizajuhu.hr te u online prijavnu formu upisati: ime i prezime, adresa, kućni broj, poštanski broj i grad, adresa e-pošte, broj telefona, broj računa te priložiti račun u obliku fotografije.

Uvjet za sudjelovanje ne mora biti ispunjen na jednom (1) računu, moguće je kupiti proizvode na više različitih računa (kod jedne prijave u obrazac se upisuje do najviše 5 (pet) brojeva računa).

Sretno svima do nagrada!