Ljuudi, Šime nam je ovog ljeta donija nove ukusne Eva tuna salate!

Slab ste ribolovac, a veliki gurman? Zdrav način života vaša je misija, a lagani, hranjivi i ukusni obroci prvi odabir? Na pravom ste mjestu!

Ovog ljeta Šime nam iz srca mora donosi komade vrhunske tunjevine, koje u kombinaciji s pomno biranim sastojcima čine savršeno izbalansirane salate bogate proteinima. Riječ je o Eva tuna salati PROTEIN i Eva tuna salati BALANCE, koje će vas zasititi, a neće stvoriti onaj nepoželjni osjećaj težine. Idealnim ih čini i to što su izrazito nutritivno bogate i ne sadrže konzervanse. Također, ovaj ukusan dvojac dolazi u praktičnom pakiranju od 160 g i odmah je spreman za konzumaciju.

Pomno birani komadi vrhunske tunjevine u ukusnoj Eva tuna salati PROTEIN savršeno su upareni s graškom, sezamom, crnom lećom te superhranjivom i niskokaloričnom mahunom, dok su se u ukusnoj Eva tuna salati BALANCE našli bok uz bok sa sjemenkama konoplje, heljde i hranjive te lako probavljive smeđe riže.

Riblji proizvodi ne samo da unose raznovrsnost u prehranu, već mogu pozitivno djelovati na razne funkcije organizma. Istraživanja su pokazala da uvođenje samo dva obroka tjedno plave ribe može pozitivno djelovati na zdravlje srce, a plava riba poput tune izuzetno je bogata omega-3 masnim kiselinama.

Nutritivne vrijednosti ovog praktičnog obroka su neprocjenjive, stoga su idealan odabir za zdrav način života. Neće vas ostaviti gladnima prije ili poslije treninga, za ručak, večeru ili prefin međuobrok. Na vama je samo da odaberete koja Eva tuna salata je vaš favorit – PROTEIN ili BALANCE. Upozoravamo vas da je jaaako teško odabrati pobjednika.