Ljubavna kuhinja i Petar Grašo nagrađuju vas s Valentinovom u Splitu

Osvojite vikend u Splitu: Petar Grašo za vas će pjevati i – kuhati!

Sudjelujte u natječaju Ljubavna kuhinja i ovog Valentinova iznenadite svoju bolju polovicu romantičnim vikendom u Split.

Sve što trebate napraviti je zaviriti u ljubavnu kuhinju i poslati fotografiju ili video vas i mediteranskog jela koje ste pripremili s barem jednim Podravka Mediteran proizvodom. Ako na fotografiju ili u video uvrstite i odabranicu ili odabranika vašeg srca, tim bolje. 

Pobjednica ili pobjednik po izboru žirija osvojit će romantičan vikend u Splitu za dvoje, s dva noćenja i pokrivenim troškovima prijevoza, karte za koncert Petra Graše u Spaladium Areni 13. veljače i ručak u njegovom restoranu na samo Valentinovo. Ručak za dobitnike pripremit će sam Petar Grašo. 

Upoznajte okuse Mediterana

Tuna, sardina i skuša omiljene su mediteranske delicije. Pripremljene uz najbolje mediteranske umake, tjesteninu i najbolju rajčicu dozrelu na suncu Mediterana. Za kojim god okusom Mediterana odlučite posegnuti, ne zaboravite onaj najvažniji – ljubav. Skuhajte jelo svojoj ljubavi, pošaljite nam fotografiju ili video i neka ovo Valentinovo bude najromantičnije, ali i najukusnije do sada.