Lino ti daruje dar, novi Lino kalendar!

Lino kalendar osvaja se vrlo jednostavno. Uživaj u zdravim i ukusnim Lino proizvodima, izrezuj lentice Lino medvjedića ili bilo koji drugi vizual s pakiranja koji dokazuje gramažu proizvoda i pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon najkasnije do 30.11.2016. na adresu LINO p.p. 160, 48000 Koprivnica.

Lino je i ove godine pripremio novi kalendar u kojemu će ti pokazati kako biti pravi inovator, od svakodnevnih stvari izrađivati najluđe izume i pritom se dobro zabaviti. Uz kalendar očekuje te i posebno iznenađenje, a kako bi zabava cijele godine trajala i na Lino webu, ovaj kreativni medvjedić pripremio ti je i dodatne izazove svakog mjeseca.

Otkrij što ti je Lino pripremio, uči i zabavljaj se cijele godine.

Kako sudjelovati i dobiti svoj primjerak Lino kalendara za 2017. godinu?

Lino kalendar poklon je svim vjernim prijateljima Lina koji cijele godine uživaju u Lino proizvodima, a osvaja se vrlo jednostavno. S Lino proizvoda izrezuj lentice Lino medvjedića ili bilo koji drugi vizual s pakiranja koji dokazuje gramažu proizvoda i pošalji ih u ukupnoj vrijednosti od 2 kg, zajedno sa svojim podacima upisanima na Lino kupon najkasnije do 30.11.2016. na adresu:

LINO / p.p. 160 / 48000 Koprivnica.

Uvjete za dobivanje Lino kalendara 2017. i kupone za sve zemlje u kojima Lino nagrađuje svoje vjerne prijatelje pronađite na Lino web stranici ili Facebook stranici Lina.