Kviki te vodi na gamescom 2019

U novom nagradnom natječaju Kviki tebe i tvoga GAMING BUDDYJA vodi na nezaboravan gaming provod na gamescom 2019 - najveći gaming sajam na svijetu

Kviki i Reboot opet su udružili snage te vam ove godine donosimo još jedan spektakularni nagradni natječaj s izrazito vrijednom nagradom - put na Gamescom 2019, najveći gaming sajam na svijetu, koji se održava od 21. do 24. kolovoza u Kölnu.

Put na spektakularni gamescom 2019, na kojem možete zaigrati neke od najiščekivanijih igara na svijetu mjesecima prije njihova službenog izlaska, osvojit će samo najkreativniji među vama na jedan vrlo jednostavan način. Sve što trebate napraviti jest smisliti slogan koji najbolje, najkreativnije, najsmješnije ili najsimpatičnije opisuje zašto baš vi i vaš gaming buddy zaslužujete otputovati na najveći gaming sajam na svijetu. Slogan trebate zalijepiti u komentare na Facebook post "Kviki te vodi na gamescom 2019" na službenoj Facebook stranici Reboota uz hashtag #kvikitevodi, a stručni Rebootov žiri odlučit će o konačnom pobjedniku ili pobjednici.