Kviki gric – legenda koja se gricka

Obilježava život ljudi, čini ga boljim, pamtljiv je i svi ga žele – to je Kviki gric, nezaboravna legenda s više od 45 godina iskustva

Ima izgled i talent, cijeli paket da svaku zabavu, utakmicu ili gledanje filmova učini neodoljivima. Jer može se grickati bez gledanja, ali gledati i zabavljati se ne može bez grickanja.

Sa svoja tri okusa slani, pikant i panceta, Kviki gric zadovoljava svaki kućni red grickanja, a u napetim situacijama služi kao prva pomoć jer grickanje iz vrećice smiruje bolje nego disanje u vrećicu. A da to prakticiraju mnogi potvrđuju i godišnje brojke: čak 270 tona neodoljivog Kviki grica biva pogrickano tijekom utakmica, partija i napetih situacija. No to ne treba čuditi jer zamamna kombinacija kima i ružmarina stvara poseban, prepoznatljiv okus koji magično djeluje na svakog i tjera ga na još više grickanja.

U zadnje vrijeme bio je nešto sramežljiviji, no nakon višegodišnje medijske stanke, Kviki gric opet je u centru pažnje! Slavna prošlost i svijetla budućnost ono su što Kviki gric čini posebnim, a bez obzira na višedesetljetno iskustvo, Kviki gric je i dalje u trendu i nikad ne izlazi iz mode.