Kad je želja za slatkim velika, a trebaš rješenje odmah: zgrabi Dolcela Cake2go

Dolcela Cake2go dovoljno je samo otvoriti, zagristi i uživati, a od sada je tu i neodoljiva kombinacija kokosa i čokolade – Brownies Kokos!

Smatraš da bi slatki snack trebao biti ukusan, jednostavan i praktičan? Imaš pravo.

Misliš da je idealan desert baš onaj koji je odmah spreman za konzumaciju, bilo da si na predavanju, izletu ili utakmici? Imaš pravo.

Vjeruješ da je slatki snack idealno rješenje u pauzi napornog dana? Imaš pravo.

Baš zbog svega ovoga - imaš pravo na slatko!

Dolcela Cake2go – Slasni desert kad imaš veliku želju za slatkim

Životni tempo je ubrzan, a želja za slatkim ne bira trenutak i baš zato trebaš slasticu koja te prati u stopu, što god radio i kamo god išao. Dolcela Cake2go spremni su za konzumaciju odmah kad te iznenadi želja za slatkim, bilo to na predavanju, na putu doma, u pauzi na poslu ili u školi. U njima možeš uživati i u toploj varijanti, uz jednostavno zagrijavanje u mikrovalnoj pećnici. Samo zgrabi, zagrizi i uživaj!

Istinski čokoljupci browniese smještaju među TOP5 slastica i obožavaju naše Cake2go Brownies! Zašto? Oni nude sve što slatki zalogaj treba imati: sočan čokoladni biskvit, dodatno pojačan komadićima profinjene belgijske čokolade koji stane u svaku torbu i svaki džep. Kada ih poželiš kod kuće, možeš ih zagrijati u mikrovalnoj pećnici i uz dodatak kuglice sladoleda nastaje prava mala gozba za ekipu koja dolazi na druženje.

Jednako odlični su i novi Brownies Kokos, jer svi znamo da su čokolada i kokos - savršena slatka kombinacija! Svaki zalogaj pun je zadovoljstva i bogatstva čokoladnog okusa s komadićima kokosa. Baš ono što ti treba da dobar dan učiniš još boljim. Za sočnu toplu slasticu dovoljno ih je ubaciti u mikrovalnu, zagrijati 10 sekundi, pričekati minutu i – zagristi ovaj slatki spas!

Uz Brownies i Brownies Kokos potraži i ostale Dolcela Cake2go proizvode vanilija, čokolada i jaffa. Ove praktične i neodoljivo sočne slastice tu su kad te uhvati želja za slatkim ili jednostavno, kad ti fali ono nešto. Ne zaboravi - imaš pravo na slatko!