Još finije uz novi okus!

Da je zaista „finije uz novi okus" govori i preporuka Hrvatskog kuharskog saveza.

Još finije uz novi okus!U razdoblju od svibnja do kolovoza provodi se medijska kampanja pod nazivom „Još finije uz novi okus" kojoj je cilj informirati, kako nove tako i stare potrošače, da je okus pašteta izmijenjen i poboljšan te da u asortimanu imamo novi proizvod - Pikant paštetu. Da je zaista „finije uz novi okus" govori i preporuka Hrvatskog kuharskog saveza.

Kampanja se sastoji od TV spota koji će se emitirati na nacionalnim televizijama na tržištima HR i BiH tokom svibnja i lipnja. U istom periodu kampanju će pratiti akcijske cijene pašteta kao i dodatna izlaganja na prodajnim mjestima.

Osluškujući potrebe potrošača inovirane su recepture Čajne, Jetrene, Pileće i Juneće paštete.

To su proizvodi pouzdane kvalitete bez umjetnih aroma spravljeni od najfinijih sastojaka te biranog začinskog bilja kao i ostalih začina koji nježno nadopunjuju naše paštete.

Ovi novi, još bolji okusi, dostupni su u moderno redizajniranoj ambalaži kojom dominira atraktivna crvena boja, dok su paletom ostalih boja pojedinačno naglašene razlike između okusa.

Osim inovacija na standardnom asortimanu lansiran je i novi proizvod - Pikant pašteta. To je pašteta za prave gurmane, a izrađena je od kvalitetnog kokošjeg mesa, bez konzervansa i umjetnih aroma. Odabrana kombinacija povrća i začina daje proizvodu vrlo ugodan pikantan okus te privlačnu krem narančastu boju.

Dobar tek!