Domaće u glavnoj ulozi

Nije lako biti poznat, a mi smo glavne uloge u ovoj kampanji dodijelili Podravkinom grašku, paprici i krastavcu te smo iznimno ponosni na njihovo medijsko predstavljanje publici.

Cilj nam je kroz ovu kampanju osvjestiti svoje potrošače koliko Podravka brine o porijeklu sirovina, kontroli nabavke sirovina te kontinuirano ulaže u proizvodnju. Također, Podravka pomaže malim poljoprivrednicima u Hrvatskoj kako bi zajednički proizveli domaće kvalitetne proizvode koji dolaze na police trgovina.

U realizaciji ove kampanje sudjelovali su mnogi kreativci te su svakodnevno savladavali izazove poput pronalaska najboljeg graška, najljepše paprike i casting mnogobrojnih krastavaca. Naše simpatične glavne glumce možete vidjeti na TV i online kanalima, a možda čujete detalj o njima i na radio stanicama. Vjerujemo da će imati blistavu karijeru.

Podravka u suradnji sa Cinestar kinima ima otvoren zanimljiv nagradni natječaj za sve filmoljupce na koji se možete prijaviti do 29.8.2023. na https://srcezemlje.net.hr/. Najkreativnija prijava će osvojiti nagradu - godišnju zalihu Podravkinog povrća za jednu osobu.