Čokolino - omiljeni klasik u kojem uživaju velika i mala djeca!

Čokolino već odavno nije samo doručak nego simbol djetinjstva i omiljeni obrok svih generacija

Nježni, raznovrsni okusi čine Čokolino idealnim za svaki obrok, a posebice za doručak kad nam pruži svu potrebnu snagu.

Klasici bogati vitaminima i mineralima

Čokolino je savršen obrok za snažan doručak, zdravu večeru ili slatki međuobrok. No, doručak je prvi i najvažniji obrok u danu. Kakve god da nas obveze čekaju, s Čokolinom je snaga garantirana i upravo to komunicira nova kampanja. Pod svjetlima pozornice tu su snažni klasici -  Čokolino Fit, Čokolino Plus, Čokolino Plus white i Čokolino Protein Power.

Čokolino Fit bogat je magnezijem i idealan je izbor za sve fizički aktivne ljubitelje Čokolina. Super je podrška u smanjenju grčenja mišića i dobra priprema prije treninga. Pokaži svu svoju snagu uz Fit – Čokolino Fit.  

Hrskanje u dvoje? Nema veće romantike od zajedničkog obroka uz Čokolino Plus i Čokolino Plus white! Čokolino Plus je energetski bogat obrok koji sadrži pšenične, kukuruzne i zobene pahuljice kao i hrskavu rižu s čokoladom. A Čokolino Plus White tu je za one koji prednost daju bijeloj ispred tamne čokolade. Ova još zabavnija tekstura Čokolina ima zobene pahuljice, cornflakes i hrskave žitarice. Lagani i hranjivi obrok, savršen za slatke trenutke uz zdravu dozu proteina.

Čokolino Protein Power je namijenjen rekreativnim sportašima, ali i svima koji su u potrazi za praktičnim obrokom koji sadrži proteine! Protein Power Whey je nutritivno izbalansiran proizvod na bazi riže i zobi. Za snagu poput Terminatora, topla preporuka - Čokolino Protein Power konzumiraj u serijama (ili filmovima!).