Vjekoslav Mesaroš imenovan voditeljem Odjela za spajanje i akvizicije

Od 1. siječnja 2013. godine Vjekoslav Mesaroš novi je voditelj Odjela za spajanje i akvizicije u Razvoju poslovanja Podravke. Posljednje dvije godine radio je na poslovima starijeg analitičara u sektoru investicijskog bankarstva Zagrebačke banke.

Vjekoslav Mesaroš imenovan voditeljem Odjela za spajanje i akvizicijeOd 1. siječnja 2013. godine Vjekoslav Mesaroš novi je voditelj Odjela za spajanje i akvizicije u Razvoju poslovanja Podravke. Posljednje dvije godine radio je na poslovima starijeg analitičara u sektoru investicijskog bankarstva Zagrebačke banke. Radno iskustvo odnosi se na poslove analiza spajanja i akvizicija, financijskog modeliranja, procjene vrijednosti društava, analize financijskih izvještaja, pripreme transakcijske dokumentacije i asistiranja u pregovorima.

Prije Zagrebačke banke radio je kao demonstrator na Katedri za ekonomiku poduzeća te predavač obrazovnih programa iz područja informacijskih tehnologija pri Infokatedri. Vodio je studentsku udrugu Financijski klub  Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Završio je preddiplomski studij poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a 2010. godine stječe titulu magistra poslovne ekonomije, smjer Analiza i poslovno planiranje.

Ističe se uspjehom u studiju te je među 10% najboljih studenata preddiplomskog studija, dvostruki dobitnik dekanove nagrade i državni stipendist A kategorije.