Studenti ZŠEM-a zainteresirani za karijeru u Podravki

Podravkine predstavnice iz odjela Ljudskih potencijala zaprimale su otvorene molbe zainteresiranih studenata i davale informacije o mogućnostima obavljanja stručne prakse, privremenim studentskim poslovima, pripravništvu te stalnom zaposlenju u Podravki.

Studenti ZŠEM-a zainteresirani za karijeru u PodravkiStudenti Zagrebačke škole ekonomije i managementa izrazili su na ovogodišnjem 6. sajmu karijera poznatom kao Student Future Day veliki interes za zapošljavanjem i obavljanjem studentske prakse u Podravki.

Cilj sajma, u organizaciji ZŠEM-a, bio je upoznavanje studenata s renomiranim hrvatskim kompanijama te informiranje studenata o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere.  Na Podravkinom reprezentativnom pultu bili su izloženi Podravkini proizvodi i promotivni materijali, a Podravkine predstavnice iz odjela Ljudskih potencijala zaprimale su otvorene molbe zainteresiranih studenata i davale informacije o mogućnostima obavljanja stručne prakse, privremenim studentskim poslovima, pripravništvu te stalnom zaposlenju u Podravki.

Uz cjelodnevno održavanje Sajma karijere, u popodnevnim satima održao se okrugli stol na temu "Konkuriranje u krizi kroz ljudske potencijale" te zanimljivo predavanje voditelja katedre za management ZŠEM-a te člana Uprave i glavnog direktora za financije u T-HT-u,  dr.sc. Dine Dogana na temu "Uspješno spajanje poduzeća i uloga ljudskih potencijala".

Podravka je bila jedna od ukupno dvadeset i jedne kompanije sudionika ovogodišnjeg 6. Student Future Daya, a sam događaj medijski su popratili Business.hr,  Lider, Moj posao, Nova TV, Objektiv, Poduzetnik, Poslovni dnevnik, Soundset plavi i Šibenski novi tjednik.