Studenti iz Francuske posjetili Podravku

Posebno ih se dojmio posjet Tvornici juha i Vegete, odnosno visoka sofisticiranost u proizvodnji našeg najpoznatijeg proizvoda.

Studenti iz Francuske posjetili PodravkuU sklopu studijskog putovanja tridesetak studenata fakulteta Ecole Nationale Supérieur de Chimie, Mulhouse iz Francuske posjetili su Podravku. Riječ je studentima kemijskog inženjerstva koji su izrazili želju posjetiti Podravku kao jednu od najvećih i najpoznatijih prehrambenih i farmaceutskih kompanija u jugoistočnoj Europi.

Prilikom boravka u Koprivnici i Podravki studentima iz Francuske organizirana je prezentacija o Podravki te posjet Tvornici juha i Vegete. Studenti su kroz pregršt pitanja pokazali veliki interes za Podravkine proizvode, sustav upravljanja kvalitetom, tržišta na kojima poslujemo, ali i o mogućnostima rada u Podravki. Posebno ih se dojmio posjet Tvornici juha i Vegete, odnosno visoka sofisticiranost u proizvodnji našeg najpoznatijeg proizvoda. Za studente je bila interesantna i prezentacija dr. Jasmine Ranilović, direktorice službe Kontrola kvalitete o procesima kontrole kvalitete u Podravki te posjet centralnim laboratorijima.

Studenti su i sami pripremili prezentaciju o svojem sveučilištu i nastavnom programu koji pohađaju. Na kraju posjeta, u ime svih studenata domaćinima se na izuzetnom gostoprimstvu te pruženoj prilici da nauče nešto novo iz svoje struke kao i vide kako stvari izgledaju u poslovnoj praksi, zahvalio  Florian Crest, predsjednik Studentskog vijeća.