Studenti iz četrnaest europskih zemalja posjetili Podravku

Dvadesetak studenata poslijediplomskog studija Europskih integracija i regionalizma predvođeni Dekanom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. Josipom Kregarom, posjetilo je Podravku.

Studenti iz četrnaest europskih zemalja posjetili PodravkuDvadesetak studenata poslijediplomskog studija Europskih integracija i regionalizma predvođeni Dekanom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, dr. Josipom Kregarom, posjetilo je Podravku. Ovaj posjet sastavni je dio terenske nastave njihovog studijskog putovanja. Studentima je u Podravki održana prezentacija o povijesti, poslovanju, strategiji i brandovima naše kompanije nakon koje su izrazili veliko zanimanje te postavili brojna pitanja o globalnom okruženju u kojem djeluje te temama vezanim uz održivi razvoj.

Poslijediplomski studenti iz četrnaest europskih zemalja svaki modul slušaju i polažu ispite na drugom sveučilištu. Studij je zamišljen i kao studij koji osobito pomaže obrazovanje stručnjaka u novim zemljama Europe i daje uvid u pravno i institucionalno djelovanje Europske unije.

Suorganizator poslijediplomskog studija je Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu, zajedno sa sveučilištima u Grazu, Bolzanu, Barceloni i Luxemburgu.