Podravkin menadžer proglašen jednim od najboljih lidera u Poljskoj

Prestižni Forbes Hrvoja Puhala proglasio je jednim od desetero čelnika koji se ističu stilom vođenja, rezultatima i autentičnošću.

Predsjednik Uprave Podravke u Poljskoj Hrvoje Puhalo nagrađen je prestižnom nagradom uglednog časopisa Forbes.

U svom petom BrandMe CEO izdanju, Forbes je imenovao desetero čelnika raznih kompanija koje posluju u Poljskoj, a ističu se svojim stilom vođenja, transparentnošću, rezultatima, ali i inspirativnim vođenjem svojih zaposlenika.

Tema ovogodišnje dodjela bila je autentičnost, a Puhalo se našao među vodećim ljudima nekih od najvećih kompanija koje posluju na poljskom tržištu, a ujedno su i lideri u svojim segmentima. Dobitnike nagrada određuje stručna komisija koju čine ugledni poduzetnici, predstavnici medija, znanstvenici te prethodni dobitnici – ukupno dvadesetak stručnjaka.

Zanimljivo, nagradu za uspješno povezivanje biznisa i sporta dobili su svjetski popularni poljski nogometaš Robert Lewandowski i njegova supruga Anna.

„Ovo je stvarno vrhunsko priznanje koje je, prije svega, dokaz odličnog rada Podravke i svih njenih zaposlenika. Podravkino srce prisutno je na svim tržištima i izuzetno mi je drago da se naš rad prepoznao i u Poljskoj. Ovo je samo još jedan motiv za sve uspješniji daljnji rad i suočavanje sa svim novim izazovima te traženje novih prilika za rast i razvoj Podravke na tržištu Poljske“, rekao je nagrađeni Hrvoje Puhalo.