Podravka sudjelovala na 7. sajmu karijera – Student future day

Predstavnice Podravkinih Ljudskih potencijala prikupljale su i otvorene ponude studenata te odgovarale na mnogobrojne upite o mogućnostima zapošljavanja u kompaniji.

Podravka na 7. SFD-uU organizaciji Zagrebačke škole ekonomije i managementa i ove je godine održan 7. sajam karijera - Student future day na kojem je sudjelovala i Podravka. Jedinstveni sajam karijera u organizaciji visokoškolske ustanove pruža priliku poslodavcima da predstave poslovanje studentima, kao i mogućnosti koje im nude po pitanju obavljanja stručne studentske prakse, pripravničkog staža te kasnijih mogućih zapošljavanja.

Pored dvadesetak vodećih hrvatskih kompanija koje su sudjelovale na sajmu, Ljudski potencijali Podravke, po peti puta predstavili su Podravku kao poželjnog poslodavca za studente ekonomskih usmjerenja. Uz predstavljanja Podravke reprezentativnim štandom s bogatom paletom Podravkinih proizvoda, predstavnice Podravkinih Ljudskih potencijala prikupljale su i otvorene ponude studenata te odgovarale na mnogobrojne upite o mogućnostima zapošljavanja u kompaniji. Prikupljeno je 80-ak životopisa diplomanata i studenata. Studenti su posebno zainteresirani za razvoj karijera u poduzećima Podravka Grupe na stranim tržištima.

U sklopu sajma organiziran je okrugli stol na temu "Prakse ljudskih potencijala i očekivanja od potencijalnih kandidata". Uz Podravku, na okruglom su stolu sudjelovali predstavnici ljudskih potencijala Bille, KMPG Croatie, Coca Cole Hellenica, Philip Morris Internationala, INA-e,  L'Oreala, Styrie te portala MojPosao. Raspravljalo se o temama selekcije i regrutacije studenata, metodama utvrđivanja kompetencija za radna mjesta, prilagodbi poslodavaca novoj Y generaciji te očekivanjima od posloprimaca.