Podravka organizira e-learning konferenciju

Cjelodnevna konferencija okupit će u Koprivnici 14. rujna vodeće HR menadžere hrvatskih i stranih kompanija.

e-Learning: Znanje u fokusu

Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene  e-learninga, isključivo u korporacijskom okruženje koju organizira Podravka. Cjelodnevna konferencija okupit će u Koprivnici 14. rujna vodeće HR menadžere hrvatskih i stranih kompanija poput Coca-Cole, Vipneta, Microsofta, Plive, Saponije, HOK-a, Volksbanke, Auraloga, SkillSofta, Cognite, Posao.hr i HRCentra.

Specifičnost konferencije je fokusiranost na primjenu novih tehnologija u procesima obrazovanja i upravljanja znanjem isključivo u korporativnom sektoru. Dok je u akademskoj zajednici e-učenje već odavno prepoznato, na ovoj konferenciji raspravljat će se o tome  kako se snašao korporativni sektor. Podaci govore da je e-learning u korporacijskim rukama postao moćan poslovni alat iskorišten na različite inovativne načine, a sve u cilju poticanja inovativnosti, kreativnosti i intelektualnog potencijala zaposlenika.

Krovna tema ove konferencije „Znanje u fokusu" upućuje na važnost njegovanja znanja kao konkurentske prednosti organizacija, a polaznicima će omogućiti razmjenu iskustava i stjecanje novih spoznaja o mogućnostima, izazovima i trendovima primjene ICT-a u provođenju različitih procesa učenja u organizacijama.

Teme:
Imajući u vidu raznolikost primjene tehnologije e-learninga u poslovanju program pokriva širok spektar tema; od uloge e-learninga u procesima cjeloživotnog učenja i održivog razvoja do konkretnih primjena u prodaji, poslovnoj kvaliteti i ostalim poslovnim područjima. Posebna vrijednost konferencije su studije slučaja iz različitih hrvatskih i svjetskih kompanija: e-learning kao alat upravljanja znanjem, kako upravljati talentima uz pomoć tehnologije e-learninga, kako provoditi online testiranja zaposlenika, izazovi e-learninga i prodajne edukacije, koje su specifičnosti izrade e-learning sadržaja, zašto je instrukcijski dizajn toliko važan, kakva je veza između e-learninga i ISO 9001:2000, kako e-learning može pomoći pri upravljanju kvalitetom, što kažu istraživanja, m-learning, social learning i ostali trendovi...

Konferencija je namijenjena menadžerima iz područja ljudskih resursa, voditeljima e-learning projekata u organizacijama, menadžerima i stručnjacima iz područja upravljanja znanjem, IT stručnjacima koji rade na podršci upravljanju znanjem, kao i svima zainteresiranima koji se na bilo koji način bave ili planiraju baviti e-learningom u svojim organizacijama.

Humanitarni karakter:
Uplatom kotizacije pomaže se školovanju studenata u sklopu zaklade „Zlata Bartl"  kojoj je svrha promicanje i poticanje stvaralačkog i inovativnog znanstveno-istraživačkog rada među visokoobrazovanim mladim ljudima, osobito u tehničko-tehnološkoj oblasti, kojom se bavila prof. Zlata Bartl. 

Broj sudionika je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se što prije prijave preko web stranice konferencije.

Za sve koji se prijave do 15. srpnja osigurane su povlaštene kotizacije.